Waarom in Turkije

Voor een haartransplantatie kunt u natuurlijk bij Dutch Clinic terecht, maar u kunt ook via Fue Hairimplant een haartransplantatie in Turkije laten uitvoeren. Een haartransplantatie in Turkije is voordeliger terwijl u dezelfde kwaliteit kunt verwachten, alles voor u geregeld wordt én u voor de intake en nazorg gewoon bij ons in Nederland terecht kunt.

Gerenommeerde kliniek in Turkije

De haartransplantaties worden uitgevoerd in een gerenommeerde kliniek in Turkije die al jarenlang ervaring heeft met haartransplantaties. Ook wordt deze haartransplantatiekliniek gekenmerkt door een uitstekende expertise en hebben ze een betrouwbare samenwerking met Dutch Clinic. Wij verzorgen uw gehele verblijf in Turkije voor, tijdens en na de behandeling zodat u zich altijd verzekerd weet van deskundige zorg en aandacht.

Lagere kosten haartransplantatie

De kosten van de zorg in Nederland zijn zoals bekend hoog, zeker in vergelijking met Turkije. Door dat prijsverschil kunnen wij haartransplantaties in Turkije van dezelfde kwaliteit maar tegen veel lagere kosten aanbieden.

Volledig verzorgd

Een haartransplantatie in Turkije lijkt misschien een omweg om uw gewenste volle haarbos te krijgen maar niets is minder waar. Vanaf het vertrek van de luchthaven tot het moment dat u weer in Nederland landt, wordt alles tot in de puntjes voor u verzorgd. Een all-in aanbod dus. Het verblijf in een 4-sterrenhotel, de maaltijden, transfers van en naar het hotel, Nederlands- of Engelssprekende tolk en natuurlijk de behandeling en nacontrole, u hoeft zich nergens druk om te maken en niets te regelen. Behalve dan dat u op tijd op het vliegveld staat op de dag van vertrek!

Intake en nazorg in Nederland

Fue Hairimplant werkt samen met de Dutch Clinic waardoor u voor de intake en voor de nazorg gewoon in Nederland terecht kunt. Dat is niet alleen praktisch, het geeft u ook de zekerheid dat u met een professionele organisatie samenwerkt. Bij de intake kunt u een specialist al elke vraag stellen die u heeft. En heeft u na de haartransplantatie nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken of een afspraak maken om nog eens langs te komen.

Meer weten?

Met een haartransplantatie in Turkije heeft u dezelfde kwaliteit als bij een haartransplantatie in Nederland, maar dan voor minder geld. Wilt u daar meer over weten? Maak dan nu een afspraak.