Haartransplantatie in Turkije

Kaalheid of haaruitval wordt effectief bestreden met een haartransplantatie. Een veilige behandeling die zowel mannen als vrouwen weer aan een volle haarbos helpt. En deze behandeling kunt u nu ook laten uitvoeren bij onze kliniek in Turkije. Dezelfde kwaliteit, met een geheel verzorgd verblijf en voor een lager bedrag dan een vergelijkbare haartransplantatie uitgevoerd in Nederland!

Dun haar of kale plekken

Dun haar, kale plekken of een geheel kaal hoofd? De meeste mensen vinden het heel vervelend als ze kaal worden. Met een haartransplantatie kan dit echter uitstekend verholpen worden. Op de kale of dun begroeide plekken worden haarzakjes geplaatst vanaf andere delen van het hoofd zodat daar weer nieuwe haren kunnen aangroeien. Deze haarzakjes worden ‘geoogst’ uit de haarkrans; de zijkant of achterkant van het hoofd. Haarwortels uit de haarkrans zijn namelijk genetisch sterker en hebben als uniek kenmerk dat ze niet uitvallen. Het resultaat van de transplantatie is daardoor heel natuurlijk én blijvend.

FUE Haartransplantatie

Onze kliniek in Turkije hanteert de FUE-techniek. Bij deze poliklinische behandeling wordt de haartransplantatie onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De behandeling zelf duurt dus maar een dag, het gehele verblijf in Turkije zal vier dagen duren.

Persoonlijk advies

Een haartransplantatie is mogelijk op plekken die dunbehaard of helemaal kaal zijn. De mate van kaalheid is van invloed op de duur van de behandeling en welk type haartransplantatie nodig is. Tijdens een persoonlijke haaranalyse en advies zal de specialist dat met u bespreken. Ook wordt dan beoordeeld of u in aanmerking komt voor de haartransplantatie.

Wanneer een haartransplantatie mogelijk is

Een haartransplantatie is meestal mogelijk als u:

  • voldoende donorhaar heeft van goede kwaliteit;
  • geen medicijnen gebruikt of ziekte(s) heeft die de haaruitval veroorzaken;
  • in goede gezondheid verkeert.

Ervaren specialisten

Onze kliniek in Turkije werkt enkel met ervaren specialisten die al veel expertise hebben opgedaan in haartransplantaties. Zij werken nauw samen met het team van specialisten van Dutch Clinic, een kliniek voor haartransplantaties in Nederland waar vandaag ook de intake en nazorg wordt verzorgd. Vanwege de eventuele taalbarrière is er in onze kliniek in Turkije altijd een tolk voor u aanwezig die Nederlands of Engels spreekt en indien nodig alles kan vertalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van een haartransplantatie in Turkije? En bent u benieuwd of u daar ook voor in aanmerking komt? Vraag het dan aan de specialisten bij de Dutch  Clinic. Maakt u nu een afspraak?