De kliniek voor haartransplantatie in Turkije

Bij onze kliniek voor haartransplantatie in Turkije bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit, excellente service en persoonlijke aandacht. En bovendien kunt u ook rekenen op een uitstekende verzorging gedurende uw verblijf daar, met een 4-sterrenhotel, een tolk die tot uw beschikking staat, maaltijden voor alle dagen en transfers voor uw vervoer van en naar het hotel en de kliniek.

Samenwerking met Nederlandse kliniek

De specialisten in onze kliniek in Turkije werken nauw samen met die van de Dutch Clinic, de kliniek voor haartransplantatie in Nederland. Zo vindt er altijd een nauwgezette en secure overdracht van informatie plaats per cliënt en weet u zeker dat uw behandelend specialist in Turkije al helemaal op de hoogte is van uw situatie voordat u daar arriveert.

FUE-methode

Ook in Turkije werken onze specialisten enkel met de effectieve FUE-methode. Dit is een innovatieve techniek voor haartransplantatie die de beste kwaliteit garandeert met een blijvend en natuurlijk ogend resultaat. De FUE-haartransplantatie is een secure maar geen chirurgische ingreep waardoor het geen blijvend zichtbare littekens achterlaat.

Ervaren specialisten én tolk

Voor uw haartransplantatie staat een team voor u klaar onder leiding van een ervaren specialist én een tolk. Het team begeleidt u tijdens de behandeling en de nacontrole en de tolk is er altijd bij aanwezig om alles voor u te vertalen als dat nodig is. Deze tolk kan Nederlands- of Engelstalig zijn.

Transparant in kosten en resultaat

Natuurlijk wilt u weten wat u kunt verwachten, en dus zijn wij heel transparant in zowel de kosten als over het te verwachten resultaat. Voor een haartransplantatie bij onze kliniek in Turkije wordt een vast, all-in bedrag in rekening gebracht. En dankzij het persoonlijke consult dat u krijgt bij de intake, kunnen we u ook al vooraf vertellen welke soort haartransplantatie u nodig heeft en wat het resultaat daarvan zal zijn. Wij zijn transparant in kosten en resultaat!

Persoonlijk antwoord op al uw vragen, gewoon in Nederland

Een haartransplantatie kan best een grote stap zijn, zeker als de ingreep in Turkije plaatsvindt. Dat u veel vragen heeft, begrijpen wij volkomen. Daarom nemen wij alle tijd om al uw vragen persoonlijk te beantwoorden, gewoon hier in Nederland. U kunt bij ons terecht in de Dutch Clinic in Hoofddorp; dit is gemakkelijk bereikbaar en u kunt daar voor de deur gratis parkeren.

Maak een afspraak

Wilt u kwaliteit én service terwijl u minder betaalt? Dan kiest u voor een haartransplantatie in Turkije. Laat u vooraf goed informeren en stel al uw vragen aan de specialisten van onze kliniek in Hoofddorp: de Dutch Clinic. U kunt daarvoor nu een afspraak bij ons maken.