Kosten haartransplantatie Turkije

Een haartransplantatie in Turkije kost aanzienlijk minder dan een vergelijkbare haartransplantatie in Nederland. U betaalt voor een haartransplantatie in onze kliniek in Turkije een vast all-in bedrag: € 1.999.

Goedkope haartransplantatie, uitstekende kwaliteit

Een haartransplantatie in Turkije is dan weliswaar goedkoper, toch garanderen wij u dezelfde kwaliteit als dat u de behandeling bij onze kliniek in Nederland ondergaat. Wij werken namelijk ook in Turkije uitsluitend met ervaren specialisten die kunnen bogen op een goede expertise.

Waarom is een FUE-haartransplantatie in Turkije goedkoper?

Een FUE-haartransplantatie in Turkije is goedkoper omdat de zorg daar goedkoper is. Voor medicatie betalen we in Nederland het veelvoudige van wat we in Turkije moeten betalen. Daardoor is een haartransplantatie mét verblijf in een 4-sterrenhotel, transfers in Turkije en all-in-verzorging nog steeds voordeliger dan een dagbehandeling in een polikliniek in Nederland.

Resultaat na behandeling in Turkije

Gemiddeld worden bij een haartransplantatie zo’n 3.200 tot 4.000 grafts uit het donorgebied geoogst. De mate van kaalheid en de kwaliteit van deze donorharen bepalen of dat voldoende is. Is de kaalheid zo ver gevorderd dat er meer getransplanteerd moet worden, dan zal een extra behandeling nodig zijn om meerdere grafts te oogsten. Uit ervaring weten we dat bij 80% van alle cliënten een haartransplantatie al voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Welk resultaat u kunt bereiken met een haartransplantatie in Turkije, bespreken we uiteraard vooraf met u tijdens het eerste, vrijblijvende consult.

All-in tarief Haartransplantatie

Kiest u voor een FUE-haartransplantatie bij Fue Hairimplant in Turkije, dan betaalt u het vaste tarief van € 2.900,00. Dit is een all-in tarief voor de haartransplantatie én het verblijf in Turkije:

  • Een gratis kennismakingsgesprek in Nederland;
  • Haaranalyse met professionele apparatuur bij onze kliniek in Nederland;
  • Persoonlijk haaradvies van onze specialist in Nederland;
  • Verblijf, transfers en maaltijden in Turkije;
  • Een FUE-haartransplantatie in Turkije;
  • Nacontrole en instructies voor de periode na de haartransplantatie, in Turkije;
  • Medicatie en verzorgingsproducten na de behandeling;
  • Nazorg in Nederland.

De vlucht van en naar Turkije kan als u dat wenst ook door ons verzorgd worden. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van het aanbod van de luchtvaartmaatschappijen en zijn daardoor niet inbegrepen in het tarief.

Wilt u weten wat u kunt verwachten bij een haartransplantatie in Turkije?

Bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor een haartransplantatie in Turkije? Neem dan contact op met de Dutch Clinic in Nederland. Tijdens een kennismakingsgesprek met een van onze specialisten wordt ook de haaranalyse uitgevoerd en kunt u al uw vragen stellen zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij een FUE-haartransplantatie in Turkije.