Haaranalyse & Advies voor uw haartransplantatie in Turkije

Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Laat u dan eerst persoonlijk adviseren op basis van een haaranalyse. Onze specialist voert deze analyse uit waarbij de kwaliteit van uw haar en de mogelijkheden voor een succesvolle haartransplantatie worden beoordeeld. Deze haaranalyse en het persoonlijke advies vinden plaats bij de Dutch Clinic in Nederland en verplichten u tot niets.

Antwoord op uw vragen

Het resultaat van een haartransplantatie is vanzelfsprekend ook afhankelijk van de kwaliteit van het donorhaar; is dat in voldoende mate aanwezig en is het goed gezond zodat op de kale of dun behaarde plek weer nieuw haar kan aangroeien? Het antwoord op die vraag krijgt u tijdens de haaranalyse.

Haarkwaliteit, haardichtheid en de verwachtingen beoordeeld

De haaranalyse wordt uitgevoerd tijdens de kennismaking bij de Dutch Clinic. Hiervoor maakt u eerst een afspraak waarna u naar onze kliniek in Nederland komt. U wordt daar ontvangen door een van onze specialistische artsen waarmee u uw wensen kunt bespreken. Met de haaranalyse wordt de kwaliteit, haardichtheid en de verwachtingen omtrent de kaalheid beoordeeld. Dit gebeurt met speciale apparatuur.

Persoonlijk advies

De uitkomsten van het onderzoek bespreken we direct na de haaranalyse waarna we u ook gelijk een persoonlijk advies geven. Tijdens dat gesprek zullen we ook andere zaken bespreken zoals het bestrijden van haaruitval, de haartransplantatie en de te verwachten resultaten. Dat laatste is natuurlijk heel persoonlijk en geheel afhankelijk van de uitkomsten van de haaranalyse. Om die reden is dit persoonlijke advies ook altijd een vast onderdeel van het eerste consult.

Maak nu een afspraak

Tijdens de kennismaking in onze kliniek is er voldoende tijd om al uw vragen te laten beantwoorden. Kom dus naar de Dutch Clinic, laat uw haar analyseren en bespreek daarna uw mogelijkheden voor een haartransplantatie in Turkije. Maakt u nu een afspraak?