FUE haartransplantatie in Turkije, blijvend resultaat

Onze specialisten in Turkije voeren de FUE haartransplantatie uit. Dit is een effectieve en bewezen methode waarmee u een natuurlijk ogend en blijvend resultaat bereikt terwijl er nauwelijks littekens te zien zijn.

FUE: Folliculaire Unit Extraction

De FUE (Folliculaire Unit Extraction) haartransplantatie is een innovatieve techniek. De haartransplantatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De FUE-techniek is veel minder ingrijpend dan de FUT-techniek. Met de FUT haartransplantatie snijdt de arts smalle strookjes van de hoofdhuid waaruit de haarzakjes worden verwijderd. Deze haarzakjes worden daarna op de kale plek op het hoofd geplaatst. De FUT-techniek is een chirurgische ingreep die altijd littekens veroorzaakt en waarbij genezing langer duurt dan bij de FUE-methode. Om die redenen voeren onze specialisten nooit een haartransplantatie volgens de FUT-methode uit.

Plaatselijke verdoving

Bij een FUE-haartransplantatie worden de haren inclusief haarzakjes (grafts), met een holle kleine naald één voor één uit het donorgebied van de hoofdhuid verwijderd. Hiervoor wordt meestal de achterkant en de zijkant van het hoofd gebruikt. Vervolgens maken we op de kale plekken kleine gaatjes waarin we de grafts plaatsen. Uw hoofdhuid is gedurende de gehele behandeling verdoofd. U voelt hier niets van. Een lokale verdoving is al voldoende dankzij de uiterste precisie waarmee de ingreep wordt uitgevoerd. Het is dankzij deze secure aanpak dat er vrijwel nooit zichtbare littekens achterblijven.

Resultaat van FUE-haartransplantatie

De grafts worden geoogst uit het donorgebied omdat die haarzakjes genetisch veel sterker zijn. Deze haren vallen niet uit en zullen dat ook niet doen na de transplantatie. Het duurt doorgaans een paar dagen voor de haarzakjes om weer vast te groeien in de hoofdhuid en na zo’n twee weken vallen de haren uit. Na drie tot vier maanden zullen nieuwe haren weer aangroeien en het uiteindelijke resultaat is na ongeveer een jaar bereikt.

Duur van de haartransplantatie behandeling

Hoe lang een FUE-haartransplantatie duurt hangt natuurlijk af van het aantal grafts die geoogst en geplaatst moeten worden. Meestal is dat een dag maar bij een grotere transplantatie kan het nodig zijn om de behandeling over twee dagen te verspreiden.

Ook een FUE-haartransplantatie in Turkije voor u?

Met een FUE-haartransplantatie weet u zeker dat u kunt rekenen op een goed eindresultaat. Wel is de kwaliteit van uw haren en uw persoonlijke conditie bepalend voor de mate van succes. Daarom is het goed om vooraf een persoonlijk advies aan te vragen zodat u weet of een FUE-haartransplantatie in Turkije voor u geschikt is en wat u daar dan van kunt verwachten. Als u nu een afspraak maakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze kliniek in Nederland, dan krijgt u bij een van onze specialisten een gratis haaranalyse en persoonlijk consult.