Behandeling bij een haartransplantatie in Turkije

Een haartransplantatie in Turkije wordt net als bij Dutch Clinic in Nederland uitgevoerd volgens de effectieve FUE-methode; een haartransplantatie die uiterst secuur wordt uitgevoerd en een goed resultaat met nauwelijks zichtbare littekens oplevert. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd zodat u daar zelf niets van voelt. Toch verloopt de gehele behandeling natuurlijk iets anders als u de haartransplantatie in Turkije laat uitvoeren, het kan immers niet op een dag ‘uit en thuis’ geregeld zijn. Overweegt u uw haartransplantatie bij onze kliniek in Turkije te laten uitvoeren, dan verloopt de behandeling als volgt:

Gratis eerste consult in Nederland

Voordat u het besluit neemt om een haartransplantatie te ondergaan, wilt u natuurlijk eerst weten of het überhaupt mogelijk is en wat er gaat gebeuren. Daarom beginnen we altijd met een gratis consult tijdens de kennismaking. Dit consult verplicht u tot niets maar geeft u wel alle gelegenheid om ons al uw vragen te stellen. Dit consult vindt plaats in onze kliniek in Nederland bij Dutch Clinic.

Haaranalyse en advies

Tijdens dit consult vindt ook de haaranalyse plaats; de kwaliteit van uw haar en de haardichtheid wordt dan beoordeeld. Deze informatie is bepalend in de vraag of een haartransplantatie bij u mogelijk is en welke vorm van haartransplantatie dan uitgevoerd moet worden. Tijdens dit gesprek worden ook andere zaken met u doorgenomen zoals uw gezondheid en dagelijkse gewoontes. U moet tenslotte wel in goede gezondheid verkeren om de behandeling te kunnen ondergaan. Op basis van gegevens krijgt u direct een persoonlijk advies of de haartransplantatie mogelijk is en vertellen we u wat u kunt verwachten van de behandeling. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Uw verblijf en behandeling goed geregeld

Kiest u na alle informatie en het advies om de haartransplantatie in Turkije te laten uitvoeren, dan gaan we dit met u regelen. Zo zullen we de dag van de behandeling zelf bepalen en natuurlijk alles rondom het verblijf regelen. Als u wilt kunnen wij ook voor u de vlucht van en naar Turkije regelen maar dit mag u ook zelf doen. In onze kliniek in Nederland ontvangt u ook al meteen uitgebreide instructies om u goed voor te bereiden op de FUE-haartransplantatie.

Haartransplantatie in Turkije

Voor de haartransplantatie in Turkije moet u rekening houden met een totale periode van vier dagen; hiervan is een dag voor de haartransplantatie zelf, een voor de nacontrole en natuurlijk de dagen voor de heen- en terugreis.

Maak nu uw afspraak voor meer informatie of het gratis consult

Wilt u meer informatie over de FUE-haartransplantatie in Turkije, het verblijf of een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met ons in de kliniek in Nederland.